- 375 g græsk youhurt (10%)
- 140 g flødeost naturel evt. light
- 6 spsk flormelis
- 6 spsk koncentreret hyldeblomstsaft + ekstra til at dryppe bundene med
- 2 blade husblas
……og en pakke lagkagebunde + marcipanovertræk (kan købes færdigt fra Odense Marcipan) + lidt flormelis til drys
Tag græsk youhurt og flødeost ud af køleskabet i god tid, så det når at blive stuetemperatur inden det skal røres. Rør alle ingredienser sammen på nær husblas. Læg husblas i koldt vand i 5 min. Dryp i mellemtiden lagkagebundene med hyldeblomstsaft. Vrid vandet af og smelt derefter husblas i vandbad eller på laveste trin i microbølgeovnen. Rør det i cremen. Fordel cremen imellem bundene og stil gerne kagen koldt til næste dag. Læg marcipanen over kagen efter anvisningen på pakken og sigt derefter flormelis over kagen.
One Response
Kan varmt anbefales. Smager dejlig frisk og lækkert.