• 15dec

    • hyldeblomstlagkage-kopi375 g græsk youhurt (10%)
    • 140 g flødeost naturel evt. light
    • 6 spsk flormelis
    • 6 spsk koncentreret hyldeblomstsaft + ekstra til at dryppe bundene med
    • 2 blade husblas

    ……og en pakke lagkagebunde + marcipanovertræk (kan købes færdigt fra Odense Marcipan) + lidt flormelis til drys

    Tag græsk youhurt og flødeost ud af køleskabet i god tid, så det når at blive stuetemperatur inden det skal røres. Rør alle ingredienser sammen på nær husblas. Læg husblas i koldt vand i 5 min. Dryp i mellemtiden lagkagebundene med hyldeblomstsaft. Vrid vandet af og smelt derefter husblas i vandbad eller på laveste trin i microbølgeovnen. Rør det i cremen. Fordel cremen imellem bundene og stil gerne kagen koldt til næste dag. Læg marcipanen over kagen efter anvisningen på pakken og sigt derefter flormelis over kagen.

    Permalink Filed under: Kager
    1 Comment

One Response

Skriv et svar