- Dej
- 3 æg
- 200 g brun farin
- 200 g mel
- 2 tsk kanel
- 1/4 tsk kardemomme
- 2 tsk bagepulver
- 200 g smeltet smør
- 300 g revet gulerod
- 1 tsk revet appelsinskal
- Glasur
- 100 g flormelis
- 2 spsk hindbærsaft
- evt lidt kulørt krymmel
……16-18 små papirforme
Tænd ovnen på 185 grader. Pisk farin og æg luftigt. Bland mel, kanel, kardemomme og bagepulver, og rør det lidt ad gangen i dejen med smeltet smør. Rør til dejen er jævn. Vend gulerod og appelsinskal i. Fyld papirformene med dejen og bag dem i ca 20 min. Når kagerne er afkølet blandes flormelis og hindbærsaft og glasuren lægges på kagerne. Drys evt. med kulørt krymmel inden glasuren størkner.
One Response
den ser lækker ud 🙂