• 16dec
    • gulerodsmuffinsDej
    • 3 æg
    • 200 g brun farin
    • 200 g mel
    • 2 tsk kanel
    • 1/4 tsk kardemomme
    • 2 tsk bagepulver
    • 200 g smeltet smør
    • 300 g revet gulerod
    • 1 tsk revet appelsinskal
    • Glasur
    • 100 g flormelis
    • 2 spsk hindbærsaft
    • evt lidt kulørt krymmel

    ……16-18 små papirforme

    Tænd ovnen på 185 grader. Pisk farin og æg luftigt. Bland mel, kanel, kardemomme og bagepulver, og rør det lidt ad gangen i dejen med smeltet smør. Rør til dejen er jævn. Vend gulerod og appelsinskal i. Fyld papirformene med dejen og bag dem i ca 20 min. Når kagerne er afkølet blandes flormelis og hindbærsaft og glasuren lægges på kagerne. Drys evt. med kulørt krymmel inden glasuren størkner.

    Permalink Filed under: Kager
    1 Comment

One Response

Skriv et svar