• 19dec
    • kirsebc3a6rkonfektJulekonfekt
    • Syltede kirsebær
    • Marcipan
    • Overtrækschokolade

    Hæld lagen fra kirsebærrene og sæt den til at simre til den næsten bliver til karamel. Læg  kirsebærrene ned i karamellen. Skær marcipanen i skiver.  Læg 1 stk. kirsebær med karamel på hver skive marcipan, luk og form den. Varm overtrækschokoladen over vandbad. Overtræk konfekten med chokoladen, og læg den på en frysepose indtil chokoladen er størknet.

     

    • Syltede kirsebær
    • 1 kg Kirsebær
    • 750 g Sukker
    • 2 dl Spiritus (fx rom)
    • 1 tsk Atamon

    Pluk kirsebærrene i sommeren og læg dem i en blanding af spiritus (hvad man nu har i skabet). Ingerdienserne koges et par min. og atamon tilsættes. Stilles derefter køligt på steriliserede glas i min. 3 måneder.

Skriv et svar